Excursii cu barca in Delta Dunarii

Excursii cu barca in Delta Dunarii de o zi cu plecari din Murighiol oferite de DRAKAR EXPLORER.O plimbare cu barca pe canale dureaza aproximativ 3- 5 ore sau mai mult daca turistul doreste sa schimbam cursul si obiectivul pe care dorim sa il vizitam.Intr-o excursie.Aveti posibilitatea sa vedeti o buna parte din Delta Dunarii, si sa simtiti pulsul acestei zone rupte de lume, sa mancati un pranz traditional pescaresc, sa vedeti un colt de natura unic in lume cu o vegetatie foarte bogata, animale, pasari.

Traseu 1 - Padurea Letea

Plecare Murighiol ➠ Dunarea Veche Bratul Sfantul Gheorge ➠ Uzlina ( Sat, Canal, Lac) ➠ Lac Isac ➠ Canal Litcov ➠ Canal Caraorman ➠ Crisan ➠ Brat Sulina (Sat Crisan) ➠ Sat Letea
Durata: 2 ore
Vezi detalii »

Traseu 2 - Sulina

Plecare Murighiol ➠ Dunarea Veche Bratul Sfantul Gheorge ➠ Uzlina (Sat, Canal,Lac) ➠ Lac Isac ➠ Canal Litcov ➠ Canal Caraorman ➠ Crisan ➠ Brat Sulina (Sat Crisan) ➠ Sulina.
Durata: 2 ore
Vezi detalii » »

Traseu 3 - Sfantu Gheorghe

Plecare Murighiol ➠ Bratul Sfantul Gheorghe ➠ Sat Sfantul Gheorghe Vezi detalii 
Durata: 1 ora.
Vezi detalii » »

Traseu 4 - Rezervatia Deltei Dunarii

Plecare Murighiol ➠ Dunarea Veche Bratul Sfantul Gheorge ➠ Sat Uzlina ➠ Canal Uzlina ➠ Lac uzlina ➠ Lac Durnoleapca ➠ Lac Isacel ➠ Lac Isac
Durata: 2 ore
Vezi detalii »

Traseu 5 - Transfer loc pescuit

Bine ai venit pe situl tău! Aceasta e prima ta pagină, ce va fi văzută de cei mai mulți vizitatori care vin pe situl tău pentru prima dată.

Transferuri in Delta Dunarii

Excursii in Delta Dunarii de o zi la destinatii solicitate de dvs.Curse speciale in toata Delta Dunarii la cerinta clientului.Plecarile se fac din Murighiol pentru grupuri sau curse private la anumite destinatii din Delta Dunarii.

INFO

Politica rezervare:

Excursiile cu barca de o zi in Delta Dunarii se fac numai pe baza unei rezervari prealabile si plata unui avans de 30% din costul total al excursiei.

Excursiile cu barca in Delta Dunarii sunt de o zi:

Excursie de o zi in Delta Dunarii, plecarile se fac de la Murighiol.Daca sunteti un grup si doriti sa schimbati punctul de destinatie in timpul excursiei acest lucru este posibil.
Pentru a schimba puntul destinatiei va rugam sa sunati dispecerul nostru la nr:

Siguranta:

Barca este special construita pentru a desfasura activitati de agrement in Delta Dunarii, este o barca deschisa, dotata cu perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta si este folosita numai pentru turism. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.

Politica pentru copii:

  • Copiii pana la 6 ani platesc 25% din pretul pachetului.
  • Copiii 6-12 ani platesc 50% din pretul pachetului
  • Copii peste 12 ani se incadreaza la adulti