Excursie de o zi in Delta Dunarii 5/5 (4)

Excursie de o zi in Delta Dunarii:

Practic, intr-o excursie de o zi in Delta Dunarii cu barca aveti posibilitatea sa vedeti o buna parte din Delta sa simtiti pulsul acestei zone rupte de lume, sa mancati un pranz traditional pescaresc, sa vedeti un colt de natura unic in lume, acoperim toate locurile de referinta din Delta Dunarii, intr-o zi plina!

Viteza noastra de deplasare este medie, suntem specializati in excursii, destinate vizitarii Deltei Dunarii si nu in transporturi in viteza din care nu aveti ce sa vedeti.

Barcile noastre merg cu o viteza medie si vom opri in toate punctele de interes pentru savurarea peisajelor mirifice, pentru cateva fotografii cu fauna si flora Deltei.

Haideti la o zi plina de Aventura si de cunoastere a Deltei Dunarii.

Detalii EXCURSIE DE O ZI IN DELTA DUNARII:


Plecarea se va face din Murighiol ➠ Bratul sf.Gheorge ➠ Satul Sfantu Gheorghe ( aici vom petrece putin timp de a ne bucura de un loc liniştit, departe de sunetul oraşului, departe de tehnologie, un loc unde sentimentul de libertate poate fi trăit la o intensitate puternică).

Dupa acest mic popas la Sf. Gheorghe reluam excursia noastra spre Sulina pe canalul de centura unde in aproximativ o ora vom fi la ➠ Sulina. ( o data ajunsi la Sulina puteti servi masa la unul din restaurantele cu specific Dobrogean si dupa o masa copioasa mergem la o plimbare prin Sulina pentru a vizita punctele de atractie: catedrala, farul vechi, cladiri in patrimoniul cultural international, faleza si mai ales plaja salbatica, cu nisip fin, cu muzica decenta, chiulca proaspata prajita si bere rece.

Dupa cateva ore de plimbare, relaxare in Sulina pornim la drum pe bratul ➠ Sulina pana la ➠ Crisan (sat in inima Deltei Dunarii, in continua transformare, principala destinatie turistica din care accesul se face usor atat spre salbaticie, dar si spre celelalte localitati.)

Apoi ➠ contiuam excursia noastra pe canale inguste unde ajungem in ➠ Lacul Isac si vom intra pe stramtori inguste locuri uiteate de lume unde vom vedea o varietate de pasari si vegetatie.

Dupa toata aceasta aventura in Delta Dunarii, spre finalul calatoriei vom avea parte de apus cu totul special, un loc in care putem vedea soarele cum atinge orizontul, culoarea violeta a cerului.


Delta Dunarii este un taram inca salbatic de ape, stuf, pasari salbatice si pesti ce nu pot fi gasite niciunde in alta parte, locul unde visezi sa ajungi in vacanta si apoi sa revii.


Ce pot vizita la Sulina?

La Sulina puteti vizita plaja din Sulina, Farul vechi unde este amenajat un mic muzeu in interior, cimitirul cu mai multe nationalitati, mormantul nepoatei lui Alexandru Ioan Cuza, faleza din Sulina, palatul fostei Comisiuni Europene a Dunarii, turnul de apa, nuferi, pelicani, canale, salcii in Delta Dunarii.

Ce pot vizita la Sf. Gheorghe?

  • Descoperă unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră.
  • plaja este alcatuita din cel mai fin nisip pe o intindere impresionanta.
  • rezervatia naturala Sacalin – Zatoane se intinde in sudul comunei Sfantu Gheorghe pe circa 21.000 de hectare limitrofe litoralului. Zona cuprinde complexul de lacuri, garle si grinduri aflat in partea sudica a Deltei si este format din grinduri marine tinere, nisipoase ce alterneaza cu lacuri putin adanci sau izolate;
  • festivalul International de Film Independent ANONIMUL se desfasoara in august. Festivalul cuprinde trei sectiuni: lung metraj, scurt metraj fictiune si scurt metraj animatie.

Pot servi masa in Sulina?

In Sulina sunt multe Pensiuni dar si Restaurante cu specific pescaresc dar si specific Dobrogean.

Sunt in siguranta pe tot parcusul excursiei cu barca?

Toate barcile au conducatori cu experienta, sunt in stare perfecta de functionare si sunt dotate cu veste de salvare.

Unde parchez masina?

Drakar Explorer ofera turistilor sai parcare pazita. (gratuit)

Cum ajung la Murighiol?

Murighiol este o comună în județul Tulcea, Dobrogea, România si se poate ajunge cu masina (drumul este foarte bun).
Apasa aici si vezi harta GOOGLE >>>

Multumiti de aceasta excursie?