Despre Drakar Explorer – excursii cu barca in Delta Dunarii

Despre Drakar Explorer – Excursii cu barca in Delta Dunarii de o zi cu plecari din Murighiol. Drakar Explorer va invita sa descoperiti salbaticia Deltei, sa facem loc prin canalele marginite de salcii scufundate, sa strabatem intinderile de apa acoperite de nuferi, sa admiram pelicanii si alte sute de specii de pasari ce cuibaresc in aceste locuri. Daca doriti, putem sa ne oprim pe un lac sa va incercati norocul la stiuca, sau la iesirea din lac sa ne distram putin pescuind niste bibani lacomi.

Drakar Explorer organizeaza excursii pe diverse trasee in delta, organizam si partide de pescuit sau transferuri catre localitatile deltei.

Turistii vor fi insotit de un ghid bun cunoscator al Deltei Dunarii, al faunei si florei. Este o mare diferenta intre o plimbare cu barca si o excursie ghidata de un profesionist cunoscator si de limba engleza.

Barcile sunt dotate cu parasolar (protectie de soare) si veste de salvare, au spatii de depozitare pentru fiecare turist

Experienta in excursii cu barca si transferuri in Delta Dunarii

O plimbare cu barca pe lacurile de smarald ale Deltei Dunării la apus îți oferă o fațetă mult mai romantică a ținutului. Descoperă și alte locuri încantătoare ale Rezervației Biosferei precum Letea – cea mai nordică pădure subtropicală a Europei. Sulina – fosta capitală a piraților unde Marea Neagră și Dunărea formează una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice. Sau Sfantu Gheorghe – localitatea tradițională cu case alb-albastre și acoperișuri din stuf.

Plecarea se face din Murighiol

Delta Dunarii este un loc special, iar o excursie cu barca este la fel de speciala, pentru a nu avea surprize neplacute va rugam sa luati in serios recomandarea cu privire la echipamentul necesar. Vremea in Delta Dunarii poate fi foarte schimbatoare.