great white pelican open wings

Rezervatia Deltei Dunarii

De la 100 LEI
2.5 Ore
Rezervă

Rezervatia Deltei Dunarii este cautata in special de turistii care doresc exclusive excursia din barca unde vor avea parte de plimbari relaxante cu barca, printre stufarisuri, canale inguste formate din nuferi, stuf si papura, pe renumitele lacuri ale Deltei, fiind considerate un adevarat colt de rai datorita peisajelor naturale si a biodiversitatii de aici. Pe durata acestui traseu veti cunoaste o mica parte din Delta dar care este suficienta in a cunoaste ce cuprinde flora si fauna Deltei Dunarii. In timpul petrecut in barca conducatori de ambarcatiuni va vor povesti si explica in detaliu fiecare lucru observat in acel moment.


Localitatea Murighiol ➠ bratul Sfantu Gheorghe ➠ sat Uzlina ➠ canal Uzlina ➠ lac Uzlina ➠ Lac Durnoleapca ➠ lac Isacel ➠ lac Isac ➠ si retur


Acest traseu consta in plimbare prin canale inguste,intre nuferi vegetatie, veti vedea o varietate de pasari si animale. Durata traseu 2.5 ore.

Dar pe langa aceste 4 lacuri mai puteti vizita alte doua lacuri. Lacul Clisciova si lacul Cabluata iar durata va creste la 3.5 ore.

Lacul Uzlina se numara printre cele mai cunoscute si frecventate intinderi de apa din imediata apropiere a Localitatii Uzlina.

Ce pot vizita intr-o Excursie cu barca in rezervatia Deltei Dunarii?

Delta este dominată de stuf, ceea ce face plimbarea cu barca foarte relaxantă. Pe canale sunt plante acvatice precum ciulinul de baltă, iar pe malurile mai înalte se văd pădurile de salcie, pasari, animale.

Pot servi masa in Rezervatia Deltei Dunarii?

In Rezervatia Deltei Dunarii sunt multe Pensiuni si Restaurante cu specific pescaresc.


Delta Dunarii este un tarim mirific unicat in Europa. O excursie in inima ei lasa vizitatorului o impresie de neuitat datorita frumusetii si unicitatii peisajelor existente. Nuferi albi ce plutesc pe apele line, o sumedenie de pasari ce zboara in permanenta in proximitatea vizitatorului, locuri in care apa sarata a Marii Negre se intrepatrunde cu cea dulce a Dunarii intr-un peisaj de uitare pe care ochiul si aparatele de fotografiat si filmat il retin in splendoarea lui.


Întrebari frecvente

Pot servi masa in Murighiol?

In Murighiol sunt Pensiuni sau Restaurante cu specific pescaresc dar si Dobrogean unde se poate servi masa.

Sunt in siguranta pe tot parcusul excursiei cu barca?

Toate barcile au conducatori cu experienta, nascuti si crescuti in delta, barcile sunt in perfecta stare de functionare fiind dotate cu veste de salvare, colac de salvare si stingator pentru incendiu.

Unde parchez masina?

Drakar Explorer ofera turistilor sai parcare pazita. (gratuit)

Cum ajung la Murighiol?

Murighiol este o comună în județul Tulcea, Regiunea Dobrogea, România unde se poate ajunge cu masina (drumul este foarte bun).