sunset danube river

Sfantu Gheorghe

De la 200 LEI
9 Ore
Rezervă

Sfântu Gheorghe e terapie pentru suflet. E despre viața simplă, dar frumoasă.

Sfântu Gheorghe este locul în care trebuie să ajungeți măcar o data, deoarece suntem siguri, ca vă veți întoarce din nou și din nou. Bineînțeles, dacă natura, liniștea, energia pozitivă și simplitatea sunt lucrurile pe care le căutați.


Plecare Murighiol ➠ Bratul Sfantul Gheorghe ➠ Sat Uzlina ➠ Lac Uzlina ➠ Lac Isac ➠ Canal Litcov ➠ Sat Caraorman ➠ Lac Puiu ➠ Lac Erenciuc ➠ Sat Sfantul Gheorghe


Ce pot vizita intr-o excursie cu barca la Sfantu Gheorghe ?

La Sfantul Gheorghe puteti vizita:

  • Plaja este alcatuita din cel mai fin nisip pe o intindere impresionanta.
  • Rezervatia naturala Sacalin – Zatoane se intinde in sudul comunei Sfantu Gheorghe pe circa 21.000 de hectare limitrofe litoralului. Zona cuprinde complexul de lacuri, garle si grinduri aflat in partea sudica a Deltei si este format din grinduri marine tinere, nisipoase ce alterneaza cu lacuri putin adanci sau izolate;
  • Festivalul International de Film Independent ANONIMUL se desfasoara in august. Festivalul cuprinde trei sectiuni: lung metraj, scurt metraj fictiune si scurt metraj animatie.

Unde poti servi masa in Sfantul Gheorghe

In Sfantul Gheorghe sunt multe Pensiuni si Restaurante cu specific pescaresc. Inainte de a incepe excursia va vom recomanda cateva locuri de luat masa.


Timpul necesar pentru acest traseu este de minim 7 ore. Excursia nu se va desfasura exclusive pe brat, la inceput vom merge prin rezervatia Deltei Dunarii, unde putem admira canale inguste formate din nuferi, cateva lacuri iar aici vom putea vedea flora si fauna specifica Deltei.


Sfântu Gheorghe e un sat asaltat vara de turiști. Un sat unde ulițele nu sunt de pământ, ci de nisip fin. Un sat unde stuful pe post de acoperiș este ceva obișnuit. La câți turiști sunt m-am mirat că e așa de liniștit. E clar că nu vii la Sfântu Gheorghe pentru petreceri și gălăgie. Pentru așa ceva există Mamaia. E un loc perfect dacă vrei să vii la Marea Neagră în România și să te relaxezi.


Întrebari frecvente

Pot servi masa in Murighiol?

In Murighiol sunt Pensiuni sau Restaurante cu specific pescaresc dar si Dobrogean unde se poate servi masa.

Sunt in siguranta pe tot parcusul excursiei cu barca?

Toate barcile au conducatori cu experienta, nascuti si crescuti in delta, barcile sunt in perfecta stare de functionare fiind dotate cu veste de salvare, colac de salvare si stingator pentru incendiu.

Unde parchez masina?

Drakar Explorer ofera turistilor sai parcare pazita. (gratuit)

Cum ajung la Murighiol?

Murighiol este o comună în județul Tulcea, Regiunea Dobrogea, România unde se poate ajunge cu masina (drumul este foarte bun).