lighthouse sulina

SULINA

De la 200 LEI
9 Ore
Rezervă

Plecare Murighiol ➠ Dunarea Veche Bratul Sfantul Gheorge ➠ Uzlina (Sat, Canal,Lac) ➠ Lac Isac ➠ Canal Litcov ➠ Canal Caraorman ➠ Crisan ➠ Brat Sulina (Sat Crisan) ➠ Sulina


Timpul necesar pentru a ajunge la Sulina este de aproximativ 3 ore fiind influentat de conditiile meteo si traffic. Pe durata excursiei ne vom abate de la traseul principal si vom merge pe canale inguste formate din nuferi, stuf si papura si cateva lacuri unde putem vedea si admira flora si fauna Deltei Dunarii.


Ce pot vizita la Sulina?

La Sulina puteti vizita plaja, Farul vechi unde este amenajat un mic muzeu in interior, cimitirul cu mai multe nationalitati(multinational) fiind unic in Romania, mormantul nepoatei lui Alexandru Ioan Cuza, orasul si faleza din Sulina, Biserica Sf. Alexandru și Sf. Nicolae , Fostul Palat al Comisiunii Europene a Dunării, iar daca vremea ne permite vom incerca sa ajungem pana la varsarea Dunarii in Marea Neagra.

Pot servi masa in Sulina?

In Sulina sunt multe Pensiuni si Restaurante cu specific pescaresc si Dobrogean.


Întrebari frecvente

Pot servi masa in Murighiol?

In Murighiol sunt Pensiuni sau Restaurante cu specific pescaresc dar si Dobrogean unde se poate servi masa.

Sunt in siguranta pe tot parcusul excursiei cu barca?

Toate barcile au conducatori cu experienta, nascuti si crescuti in delta, barcile sunt in perfecta stare de functionare fiind dotate cu veste de salvare, colac de salvare si stingator pentru incendiu.

Unde parchez masina?

Drakar Explorer ofera turistilor sai parcare pazita. (gratuit)

Cum ajung la Murighiol?

Murighiol este o comună în județul Tulcea, Regiunea Dobrogea, România unde se poate ajunge cu masina (drumul este foarte bun).